Bloggmeny

En trevlig morron

fredag, 19 december 2008 10:07, Politik

Jag har själv gått och väntat på SCB,s årliga November mätning avseende partisympatier.Man jämför över lång tid och undersökningen är intressant eftersom vi har valresultaten att kolla emot.Man bryter ned undersökningen lokalt. NLT kom med en ordentlig julklapp när man räknat om sifforna i mandat för Lidköping. Vi Socialdemokrater var plus fyra mandat eller närmare 20 % upp.Kanonresultat. Enligt NLT har vi snart egen majoritet. Eftersom det är jag som leder verksamheten känns det givetvis riktigt bra just nu. Tack till alla som stödjer och tack till oss alla inom S-V-MP som gör vårt bästa varje dag för andras fromma. I onsdags tog jag en snabb sväng emellan mötena till Åhlens för att kolla på Scotts. Bert Karlsson var där och visade sin "Bertentusiasm" över de långa köerna. Enligt Bert var det redan klart: Scotts vinner.Tyvärr åker jag inte upp till finalen eftersom mitt huvud blir väldigt trött på kvällen. Min skada efter fallet på huvudet tar tid att läka. På söndag tar vi emot Scotts på Nya stadens torg kl 16.00. Oavsett hur det går har Scotts gjort en mycket bra insats som är väl värd att belöna.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Tack för detta året Kjell och jag vill passa på att önska dig en god jul och ett gott nytt år !:D

Jag håller med dig att Scb,s siffror och det som NLT skrev om gällande att vi i Lidköping skulle nå 31 mandat mot Alliansens 20 känns som en riktig bra julklapp !

Vi i S-V -Mp i Lidköping är ett bra team som har medborgarnas förtroende och det ska vi naturligtvis förstärka ytterligare fram mot valet 10 ! :D

Vänligen
Göran Larsson (Mp)

Göran Larsson - 20 december 2008 00:00