Bloggmeny

En mötesdag

tisdag, 30 januari 2007 01:38, Politik

Idag träffade jag en åttondeklass från Fredriksdalskolan.Alltid trevligt att träffa framtiden. Lunchmöte, med den nybildade Ågårdsalliansen och Grupp 8.Det är de privata intressenter som vill vara med i ett arenabolag.Jag informerade om vad som nu sker i hallfrågan.Vi bestämde att vi skall åka till Västerås o till Sandviken för att träffa och prata med de som arbetar med hallfrågorna.Lämpligt är vid Villas bortamatch i Sandviken..Sen träffade jag det par som NLT skrivit om och som blivit drabbade av en så kallad God man,s förfarande. Enligt min uppfattning var inte mannen så god. Nu är det inte kommunen som är ansvarig.Överförmynderiet ligger under staten.Inte alla som vet.Överförmyndaren har sitt kontor i Stadshuset så kommunen tros ha ansvar. Under eftermiddag o kväll startades en utbildning för nyvalda politiker.Jag passade på att ta ett januarifoto från Lidbeckska huset när jag var där..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*