Bloggmeny

Eftervalskommentarer.

torsdag, 23 september 2010 12:51, Politik

Kommentarer till valet börjar strömma in.Jaa även jag hade en kommentar som gjorde mig till Sossetopp på Sverigenivå..hahahah..Media är media.Jag svarade som vanligt rakt och ärligt på en fråga och vips föll det en vinklad media i smaken och helt plötsligt var det Sverigenyhet.Mail och åsikter strömmar nu in från hela Sverige till mig. Jag skall återkomma i nästa blog om min åsikt varför S förlorade valet. Nu tillsätt det kriskommission. Jag är ledaren säger Mona. Visst det är bra. Men att behöva börja en presskonferens med att säga jag är ledaren tyder på att man inte är ledare. KD i Lidköping är alliansen dåliga förlorare. Lika dåliga som de var att bedriva valrörelse. Jag har vittnen på att Bertil Jonsson stod i valstugan och sa att ungdomsarbetslösheten var Kjell Hedvalls fel. KD,s Michael Malmborg satt i De La gardieskolans debatt inför alla ungdomar och pratade skit om mej.Helt utan vett och sans eftersom det inte hade med saken att göra. Att en som kallar sig kristen beter sig på sådant sätt är beklagligt.Men beskedet från väljarna kom blixtsnabbt. Även Bertil Jonsson är i blåsväder. Hans kommentar till valförlusten var att Moderaterna gått till val på budskapet att sanera kommunens dåliga ekonomi.??? Fullständigt sanslöst. Särskilt mot bakgrund att Centern ville återbetala skatt eftersom kommunens ekonomi var för god. Sanningen är att Lidköping är en välskött kommun.Med God soliditet.Är det inte bättre och inse att Lidköpingsborna inte vill ha privatiseringar. Även KD som drivit privatiseringen hårdast åkte på en smäll.Nu har jag åkt till USA,


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Ja. Jag kan bara hålla med dig Kjell. Det finns särskilt några personer på borgarsidan som är som små lögnaktiga vesslor... dom är bra skådespelare och med en retorik som är väldigt effektiv, dock sprängfylld med halvlögner och avsiktliga misstolkningar som tillsammans bildar en (för pöbeln) trovärdig helhet.

Dock är deras självsäkra yta är väldigt tunn och det är lätt att få dom ur balans och på defensiven, vilket då leder till osammanhängande ryckig prat och sänker sig till sandlådetricks av typen "Men ni då! Men ni då!".

CF - 24 september 2010 00:00

En orsak till att folk inte engagerar sig i politiken är kanske all pajkastning som hela tiden mellan partierna. Det är ju egentligen barnsligt hur ni pratar skit om varandra. Sen undrar jag hur alla i S ,utom vissa, kan försvara att Moona kan sitta kvar ? Jag tror själv att det är den största anledningen till att det gick som det gick ! Eller???:)

Fredda - 24 september 2010 00:00