Bloggmeny

Eftervalsdebatten fortsätter,

lördag, 25 september 2010 08:22, Politik

Jag blev ett redskap i eftervalsdebatten i media. Har väl inget emot detta eftersom jag varit med sedan 1968. För mig är det självklart att man slutar om man kört ned ett parti till 30 % från 45 %. Det är ungefär som att en hockey eller fotbollstränare hade vart kvar efter att ha kört ned laget från SM till div 2. Gordon Brown avgick som ledare för Labour i England efter deras katastrofval och nu har man redan fått ny luft under vingarna,så funkar det bara. Allt tal om att sitta kvar är inget ledarskap. Hade egentligen inte reflekerat så mycket på Mona Sahlin innan. Läser nu svaret från Mona: Jag frågade partistyrelsen om jag skulle avgå. Ingen sa att jag skulle göra det..Tror hon att någon vågar vara skarprättare. Hade vart bättre och sagt att jag vill avgå nu,vad säger ni om det ? Undrar om det hade vart tyst runt bordet..ler.. Jag har vid två tillfällen de senaste åren sagt,,jag vill avgå nu i två olika föreningar. Svaret har blivit. Ohh nej,,du måste vara kvar. Operation övertalning har då startat. Undrar vem som skall övertala Mona. Vi vinner inget val med Mona,och jag är översköljd med mail från hela Sverige för och emot. Sammanräkningen av valet i Lidköping är inte klart ännu.I vart fall inte på nätredovisningen,Men läser i media att jag har störst förtroende i Lidköping.Känns bra. Motståndarna däremot har det inte bra.Det rapporteras fullt krig inom Moderaterna. Alliansen har det svårt. Jag är inte förvånad.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*


Har nu skrivit på förLidköpingssocialdemokrater i fyra år.
Aliansens problematik får de sköta själva.
Men jag förstår Kjelles segerrus. Han är ett politiskt ljus med båda fötterna på marken och i verkligheten. Det behövs när det ska röras om i smeten.
Lycka till.

paridon - 28 september 2010 00:00

Robert Brown? du menar Gordon Brown va?

Mats G. Larsson - 27 september 2010 00:00