Bloggmeny

Diggiloo

onsdag, 14 juli 2010 07:20, Politik

Dagen efter Folkfesten var det dags för Diggiloo på Läckö. Trots många års turnerande med detta koncept-En blandning av covers och originalframförande-var det första gången för mig. Med Räfvens totala musikglädje i minnet blev de första 30-40 minuterna av showen ett sömnpiller av låtar mer eller mindre slentrianmässigt framfört. Showen lyfte efter hand och som helhet var det bra. Nästan 6000 personer hade sökt sig till Läckö och det säger väl det mesta om det folkliga innehållet. 67 årige Lasse Holm med lång schlagererfarenhet är mannen bakom Diggiloo. Alla framträdanden måste ha något som lyfter.Första lyftet kom rätt långt in i showen.Girls just wanna have fun. Det är svårt att inte tycka om Jessica Andersson. Hon har det mesta. Alcazar är säkra och har ett koppel med hits. Nu körde Andreas Lundstedt och Tess Merkel själva och med datorernas hjälp så hördes det inte. Magnus Johansson har fört upp trumpetspelandet på en egen nivå. Tess Merkel gjorde en sketch på "Hollywoodfruar".


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*