Bloggmeny

Dialogdagar och flygplan igen.

onsdag, 07 februari 2007 20:22, Politik

I dagarna två är Lidköpings politiker och tjänstemän samlade för att behandla 2008-2010 års verksamhet.Vi har lite nya arbetsformer numera.Alla får lyssna på varandra.Jag vet inte om det är euforin med multihallen som gjort att man går ut hårt med pengakraven.Det var rena önskeronden idag.Synd att jag inte hade med mej lite plattor..ler..(eller mp3 numera.) Totalt var man nog uppe på ca 100 miljoner i nya kostnader.(2 kr skattehöjning)..Jag har lyssnat i 25 år snart och börjar känna mej som fadern.ler. Imorron återgår vi till verkligheten när vår chefsekonom talar allvar...Några 100 miljoner finns inte.Får vi fram 10 så blir jag glad...det mesta kommer att gå till lönehöjningar. Kommunen satsar på nya yngre förmågor som kan ta vid. Här har vi Anna Cederqvist, ekonom o pedagog. Anna har växt med uppgifterna och är redan nu eminent. Lidköpingsborna kan vara glada över alla duktiga tjänstemän.Här kommer en annan. Hasse Mårten...Chef för barn o skola,Mycket kompetent och funkar strålande bra ihop med vildstyret Mario Melani som ordförande...ler.. En annan snygg bild från Hovby.Sådana här bilder ser man inte i Skövde..ler..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*