Bloggmeny

Dialogbaserad styrning o BAD,

fredag, 15 december 2006 12:31, Politik

Det är mycket JUL och IS nu så det känns skönt att ta upp ett helt annat ämne.Sedan 2 år tillbaka styr vi kommunen i något vi kallar dialogbaserat styrande.Det innebär att vi samarbetar i dialog och goda idéer kläcks av alla.Det känns därför märkligt att hela tiden få motioner från alliansen(oppositionen) i frågor som kommer fram i dialogen.Gång på gång ställer sig företrädare från alliansen o säger att det är vi som lagt förslaget.Bullshit säger jag..Till 90% är det frågor vi arbetar med.Nu senast lägger Centern ännu en "öppen dörr" motion om klippbad.Frågan är utredd tidigare o det finns ritningar.Orsaken att det inte blivit gjort är den dåliga vattenkvalitén som bl,a beror på reningsverket. Vi kan bli sjuka.Vi kan inte flytta reningsverket alltså har det inte hänt något.Vi jobbar dock vidare i frågan.Jag har aldrig förstått varför vi inte får använda våra stränder. I Lidköping har vi 23 mil kust o strand.Visst borde det räcka både till skydd,bevarande,enskilda o allmänna intressen.Jag skall här visa på några exempel på tillgängliget. Sår här ser det ut på Long Beach i Los Angeles. Strand o hamnpromenad,Tillgängligt,ordnat,snyggt o trevligt.Jag såg rullstolsbundna,skateåkare o människor promenera o njuta av vatten o båtar. Jaa det är Queen Mary i bakgrunden. Ordning o reda. Sen så bygger vi ett runt hus vid Framnäs..ler... Från Marocko....


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*