Bloggmeny

Det rullar på bra i Lidköping

måndag, 06 september 2010 10:42, Politik

Valrörelsen känns mycket bra i Lidköping.Hur det är i Stockholm kan jag inte svara på.Opinionssiffrorna verkar låga om man skall tro den borgerliga pressen. I lördags talade jag med flera borgerliga som skulle rösta på oss och mig lokalt-för att vi sköter Lidköping så bra...tack sa jag. Nu har dock även Sverigedemokraterna dykt upp i Lidköping med två namn. Vad de nu kan utträtta i kommunen.Det blir mest kaos och oreda om man ser till flera andra kommuner. Jag läste från Eslöv att oavsett man skall behandla asfaltering eller hur vården skall skötas så kommer man alltid in på invandringen.Att sköta en kommun har inget med invandring att göra. Lidköping är dessutom en kommun som har bland det lägsta andelen invandrare i Sverige. Gullspång har 20 ggr fler invandrare än Lidköping. Invandrare förresten.jag träffade en invandrare som sa: Jag har varit i Sverige i 30 år.Hur länge skall jag vandra in här innan jag är svensk.Hur länge skall jag vandra runt ?? Det finns alltid de som skriver insändare utan att man har kunskap eller vet. Såg en skattebetalare som inte har saker och ting klart för sig.Vederbörande tror att vi äventyrar ekonomin för att vi gav några modesta vallöften. För det första har även alliansen nu lovat stöd till Lidköping på ca 10 miljoner..för det andra har kapitalförvaltningen gått strålande bra..Det är engångsbelopp att anlägga en brygga eller att ge Järpås och Vinningarådet 1 miljon vardera. De la gardiegymnasiet går också över all förväntan bra och de har ekonomi att satsa på datorer till sina elever. Jag räknar med ett överskott i år på minst 120 miljoner om nuvarande situation står sig. Vi har bra fart på torget..I lördags hade vi fler intresserade än samtliga övriga partier tillsammans.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Hej Kjell! Du fick min röst igår när jag förhandsröstade! :P

Namnlös - 09 september 2010 00:00