Bloggmeny

Det börjar röra på sig.

onsdag, 04 juli 2007 22:33, My horses

Stormningen gick kval igår. Vi har tagit lugnt med honom så att han fått utveckla sig. Jacob körde i dödens och det var tur för i sista kurvan kastade sig hästen innanför Jacob rakt ut. Han touchade Jacob och sulkyn, men Stormningen sprang på utan galopp. Fältet bakom hamnade i krasch och flera ekipage föll i backen. Ni ser på bilden att det är full kalabalik i kurvan, Olle Elfstrand med häst låg på banan men har rest sig, tre andra ekipage var inblandade. Hästen som orsakade kraschen fick startförbud och 2 kval. Men vem vill kvala med en sådan häst???.Det är ju livsfarligt. Näh döm ut hästen från allt tävlande. Han är väl i stort sett startklar. Rysningen startar på Årjäng Söndag V65. Speed Kills är till salu,han är startklar.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*