Bloggmeny

Det är inte lätt och vara borgare

onsdag, 02 april 2008 22:28, Politik

Man ser hur oroliga alliansens politiker är redan. Anhängarna också för den delen,nedpinkade som de är av misslyckanden. Väljarnas dom är hård och Kristdemokraterna finns knappt snart mer än de fåtal pingstvänner som utgör kärntrupp. Kd,s utspel om elektrifiering av Kinnekullebanan är ett typexempel på ett parti som får panik.Man har varit emot satsningar på Kinnekullebanan och röstat emot. NU skall man helt plötsligt börja satsa..Välkommen i gänget,,,,ler.. Är det något jag ogillar i politiken så är det när någon ändrar sig fullständigt men inte talar om det. Helt plötsligt gör man utspel som om just det partiet har kommit på något nytt. Är det nåt annat jag ogillar så är det borgarnas utförsäljningspolitik av gemensam egendom och företag.Vi får dra igång en politik efter att vi vunnit nästa val och nationalisera tillbaka igen. Det skulle vara radikalt och bra med ett förstatligande. Staten det är vi svenskar. Finns det något bättre?? Trots skrytet från de borgeliga att det går bra så har kommunen tappat många hundra miljoner nu i sitt kapital. Det är inte bra,det sätter trots allt sordin på tillvaron och vi tvingas till att bli mindre offensiva. Idag satte igång den nya exportstiftelsen i Lidköping. Stiftare är kommunen och Thun bolaget.Här ser vi Hasse Carlsson som är verkställande och Jan Källson som är stiftare. Skall bli spännande att följa detta nya upplägg inom utbildning till säljare. Säljare är det viktigaste man kan ha på ett företag. Säljer man inte sin produkt så funkar inget.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Jag tycker att det ar underbart att vara borgare, tycker synd om alla negativa sossar. Joakim Hael Von Holstein det er en forebild! Sossar ar negativa forlorare!

Niklas - 03 april 2008 00:00

Arligt talat, saljutbildning, ak till goteborgsuniversitet eller studera pa IHM. Saken ar den att lidkoping online, eller ngn saljstiftelse inte haller. Nar du soker jobb... Vart har du utbildat dig? Pa lidkopinghogskola online, eller kallssons saljklubb.... jaha hej da, nasta sokande. Vakna!!! Aven det dar med att skapa ett vanermuseum, vad har detta museet att tillfora for en turist fran utlandet?

Niklas1 - 03 april 2008 00:00

Alla har tjänat på alliansen.
Jobbskatteavdrag=vinst
Försäljning av vin/sprit=vinst (åtgärder måste vidtagas för att betala av de enorma utlandsskudler sossarna dragit på sig genom åren)
Alla pratar om hur dyrt facket blivit. Mitt fack, Jusek har blivit billigare! Det är det ingen som skriver om.
Mer jobb har skapats, rekordlåg arbetslöshet.
Den orättvisa fastighetsskatten är äntligen borta.
Hur länge vill du att jag förtsätter rabbla upp fördelarna med alliansen?
En ideologi som din, som baseras på avundsjuka och allas lika värde håller inte. Det är en rent ut sagt dum tanke till att börja med. Men ta inte mitt ord för det. Ta sveriges befolkning som röstade bort sossarna och valde alliansen.

Niklas - 03 april 2008 00:00

Jag har inte skrivit Niklas; alla tjanar pa alliansen, men haller med till fullo, i fortsattningen kallar jag mig for Niklas1

Niklas1 - 03 april 2008 00:00

Och har man inga arbetare har man inget att sälja heller!:P

Oven - 02 april 2008 00:00