Bloggmeny

Desperat sa Bill -Desperat sa Bull.

tisdag, 14 september 2010 22:29, Politik

Jag har hört ordet desperat från alliansens företrädare i Lidköping.De har aldrig förstått hur man vinner val. För oss var det tämligen enkelt när vi såg i NLT att Lidköpingsborna ansåg att ungdomsarbetslösheten är den viktigaste frågan i Lidköping.Ett trovärdigt program måste fram när vi inte får något stöd av den borgerliga alliansen på statlig nivå. Hur skapar man jobb lokalt. Den enda frågan som vi äger är besöksnäringen. Vi la ett 44 punkts idéprogram hur vi skall skapa 300 jobb. Alliansen har inte sagt med ett ord hur de skall skapa ett endaste jobb. Jo..sänk skatten..Gör Lidköpings Kommuns anställda arbetslösa..På det sättet skapar vi fler jobb. På ett mycket tydligt sätt visar man sig som företrädare för sig själva och ingen annan. Gammal klasspolitik i ny paket. Kunskapen är dessutom mycket låg hos de fyra kvinnliga nykomlingarna i politiken som gör ett utspel i dagens Lidköpingsnytt.Jag rekommenderar en grundkurs i politik,samhällskunskap och ekonomi.Knappt något var rätt.Mer behöver inte sägas.Skall dessa styra kommunen i framtiden lär vi få köra månadskurser för nybörjare. De kan få gå tillsammans med ev representanter för det tvättade tidigare nazistpartiet som kan komma in i Kommunfullmäktige för första gången i kommunens historia.Läser man deras kommunalpolitiska program så är det inte nån större skillnad på dem och Moderaterna,ej heller KD eller Centern.Det finns en anledning att de tog två mandat från Moderaterna i Skövdes kommunalval 2006.Ja,bortsett från invandrarna,denna spottkopp som är roten till allt ont. Det var nazismens politik också att utpeka en grupp i samhället som roten till det onda.Blev man bara av med dem blev samhället perfekt. Idén om det perfekta samhället slutade med ett skott i huvudet i en bunker i Berlin. Tyvärr så lever tanken än.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*