Bloggmeny

Debatten går vidare ser jag,,

söndag, 17 februari 2008 19:14, Politik

Socialdemokraterna i Lidköping gick till val på att vi skulle bygga en evenemangshall under valperioden.Däremot sa vi aldrig vilken kvalité det skulle vara i hallen. När nu Sparbanken sponsrar och vi förhoppningsvis fått ned driftkostnaderna så borde vi vara färdiga för beslut.Eftersom Sparbankens pengar gör att det inte blir så mycket billigare att bygga en "billig" hall kan vi givetvis lika gärna tacka ja til banken.Jag skrev ett inlägg i Lidköpingsnytt ang tiggare. Det har tydligen kommit några nya till stan. Här i Lima finns det säkert 100.000 tiggare minst.Många gör det av "fattigdom" men även här finns det mafia bakom som tar in pengarna från "barnarbetarna".Jag ville inte skriva om det men när det nu aktualiserades från Lidköping så.Den stora nackdelen nämligen att vara gringo här är horderna av tiggare jag har efter mej. Jag vet inte om det är det att jag ser snäll ut eller för att jag är lång och vit men jag ser inga andra som har barngrupper efter sig.Ibland så agerar de i ännu större grupp och muddrar en helt enkelt.Jag är dock medveten om allt och försöker förebygga. Bl.a får man liksom denna falk vara vaksam. Ett av Peru,s signum är kläder gjorda av Alpacka ull. Varma,luftiga och tåliga. Jag har en fotoutställning med mej hem med alla bilder jag tagit. Snygg kaktusblomma.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Snart är det du o Dardell konstnären som har avbildat de vackra indianerna. De är onekligen enormt vackra o hoppas du kommit upp i bergen o sett hur naturen där ser ut. Vad folk inte vet tror jag är att Inkariket var mkt större än vi visste. Vid Machu Pichu har man nu funnit lämmningar som visar att det var den tidens största folk. Finns nog mkt att lära. Försök komma förbi ngn gruva får du se deras lön i kokablad o deras tänder, o där är det billigt. hade jag o du haft bättre kont innan du åkte hade jag rått dig att köpa med billiga plastpärlor i glada färger som uppskattas mer än pengar, byteshandel. Ha med dig en inneboende så slipper du bli blåst, ge bort ngt som en nyckelring el dyl så har du en vän direkt. o statarlängor, inga höghus som döljer utsikten vill ungdomen ha. PoK

Anne - 18 februari 2008 00:00