Bloggmeny

De LA Gardie

onsdag, 20 december 2006 21:40, Politik

I måndags var det premiär för restaurangen i nybygget på De la Gardieskolan.En utav de största restaurangbyggena i Sverige i år. Biblioteket med datorer i 2 plan intill restaurangen. 3 stycken kök är byggda.Här satsas det,,ler... 2 undervisnings kök samt ett kök för att ge ca 2000 elever mat. Lite väl traditionellt för min smak i själva mat"utskänket".Man har tydligen inte vart i Vara och sett hur man kan göra det modernt....Detta kändes 80 tal...men det går väl att ändra på,,mest inredningsattiraljer... Kommunstyrelsen har haft sitt sista möte denna mandatperiod.Efter mötet intogs en enkel jultallrik. Jag vill tacka alla som arbetat för Lidköpings bästa. Nu inleds en ny period med första mötet den 9 Januari. God Jul till alla förtroendevalda...alla ni andra får vänta lite,ler..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*