Bloggmeny

De La Gardie o Harrys premiär

fredag, 17 november 2006 01:29, Politik

Förmiddagen ägnades åt De La Gardieskolan och en presentation av Handelskammaren om ungdomars värderingar bland 3 program på skolan.Det hela såg bra ut.Att ha ett arbete var det allra viktigaste.Man låg högt på identitet och att se positivt på sin kommun. Tacksamt även det naturligtvis.E,m företagsbesök. Senare på kvällen var det invigning på Harrys.Stadt i ny skrud.Jättebra att man investerar och det blir succé. Milan o Rickard som nu kör vidare på stadt med Harrys konceptet.Bara att gratulera. Kristine Storm välkänt ansikte på Lidköpings krogar. Sture Ekelund var närmast rörd över att få en skylt till sin krog hos en "konkurrent"-jag visste inget och att se detta visar vilket fin anda vi har sa Sture. Livet är underbart i vilka man träffar,igår kritiserade jag Villas insats mot Vänersborg och här sitter "bovarna" ler. Stefan-Martin o Per-Tänk på att vi hade 6 st 22 åringar på plan sa Stefan.Sen ville vi för mycket så det blev fel. En ishall vi vill vi ha..skål för detta.. Stefan Nordén och en stolt Per Gustavsson som drack vatten.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Hej Kjell!
Läste din blogg om villa hejarklack, riktigt tråkigt att detta händer, och jag håller med,men tyvärr finns snart ingen respekt kvar.

Likadant med Harrys, att ha mössa på sig inne i en off lokal, tycker jag är respektlöst, utifrån mina värderingar, även att slå ölglas i borden och tjoa och skrika.
Jag talade med Åhlander, och han hoppades att stävjar detta inom snar framtid, för allas trevnad.

Respekten för varandra bör vi hålla högt.
MVH
Sture

sture ekelund - 20 november 2006 00:00

Du förstår verkligen inte dagens elitidrott!
Flytta till vänersborg o fortsätt ditt korståg där, så slipper vi snart vänersborg i högsta serien.....

Jock - 19 november 2006 00:00

Mycket trevlig sida Kjell, kul med aktuella bilderfrån nöjeslivet, jag är dock tveksam till att Pära Gustavsson drack vatten denna kväll. Jag var ju med vid detta bord rätt länge, men för Nönes skull så kan vi köra på detta.

MVH Leif Berntsson

Klangs Bilservice

Leif Berntsson - 17 november 2006 00:00