Bloggmeny

Dansbandskampen

söndag, 14 december 2008 22:15, Politik

Kan vara skönt o lämna striden i samhället om vem som skall ha makten och istället skriva om Dansbandskampen. Det finns ju flera program där juryn är avgörande.I dansbandskampen är de inte avgörande,och det är väl tur det. De senaste gångerna har de tjötat om att Scotts är trötta. Från min horisont är det juryn som är tröttast. Kvinnan i juryn vet ju inget om musik men uppträder som en musikguru.Hon bestämde från början att Larz Kristerz är bäst och har följt det spåret. Man kan väl säga att de är udda och ibland bra..men spela bra kan de inte...Allt går i samma takt o stuk eftersom de inte kan något annat.De måste förenkla...ungefär som The Politicians ibland när jag inte hänger med..ler..Nu är Scotts i finalen vilket är trevligt. De har fattat hela grejen utan att egentligen ha fattat,De är bara sig själva. Vi gick in direkt efter första vinsten och sponsrade dem från kommunens sida.Även skyltarna med Scotts Lidköping var min idé. Det var länge sedan Lidköping fått så mycket uppmärksamhet,,tack. Skall bli spännande att följa finalen...Heja Lisch. Nu på onsdag kan ni gå till Åhlens kl 17.00.Då är Scotts där och signerar sin nya CD. Kul..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*