Bloggmeny

Dålig vecka för alliansen...

fredag, 13 juni 2008 06:56, Politik

I veckan gjorde landets statsminister ett utspel att alliansen kommer med stöd till kommunerna kring äldreomsorg. Man ville bara hitta ett direktstöd först så att inte kommunerna bygger bandyhallar.....!!!! för pengarna...Ett synnerligen märkligt uttalande.. för det första är bandyn en liten sport i förhållande till andra. Sett ur ett riksperspektiv är jämförelsen löjlig eftersom betydligt större belopp gått till andra sporter o multihallar. För det andra har det bara byggts fyra hallar. En med stora frivilliga insatser o sponsring i Edsbyn - ABB hallen i Västerås. Byggd med privat kapital, sponsrad av ABB. Sandviken har fått sin till skänks och i Surte är det en mycket billig variant. Vänersborg bygger just nu- men att ta med detta som argument för att inte ge pengar till äldreomsorgen nu.. Pinsamt...Dessutom visar det vilket förtroende Reinfeld har för kommunalpolitikerna inkl sina egna,, Dessutom är det full sken i inflationen och tillväxten har stannat upp. Alliansen kunde leva drygt ett år på den gamla sosse politiken sedan var det stopp. Nu kommer verkligheten av deras politiska beslut .Det tar nämligen ett år när man driver ett samhälle.. Reallönerna försvinner och räntenivåerna kommer att knäcka många med nybyggda villor.Nybyggnation av flerfamiljshus kan man drömma om. Jag är i Finland,vår vänort Kouvola har blivit utnämnd till Trygg o säker kommun.Kvällen började med musikunderhållning i ett tält. Här ser ni Janna Hurmerinta.Finlands Souldrottning.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Ja, varfor har regeringen daligt fotroende for sina kommunalpolitker? Jo for en stor del av kommunerna styrs av bakatstravande gnallspikas sasom Dig. Angaende ekonomin sa ar det underligt att du inte kunde ta dig till den enkla symoblism som Reinfeld drog angaende fordubblingen av citronpriserna. Det sager ju mycket om din formaga.

Forovrigt sa kretsar inte varldsekonomin runt lidkoping eller varaslatten sasom du tycks tro, om du skulle ta en snabbkurs i makroekonomi pa erat beromda lidkopings hogskola online kanske du kunde lara dig lite om hur det funkar!

Niklas2 - 13 juni 2008 00:00