Bloggmeny

Dalängsskolan

tisdag, 25 september 2007 01:51, Politik

Idag skulle jag vart i Bryssel för möte med West Sweden. Mötet blev dock inställt så jag ägnade dagen åt att besöka Dalängskolan. Trevligt och träffa elever och lärare. Man hade gjort ett bra program. Ungdomarna i Sverige har det bra i jämförelse med andra länder och allt tal om kaos på skolorna är mest förtal. Alla ungdomar jag träffade idag var goa härliga och en del busiga. Men man vet vad som gäller och kan skärpa sig när det behövs. Sedan är det naturligtvis så att samlar man 450 ungdomar i ett hus så händer det alltid något. Det är mänskligt.En grupp ungdomar mår sämre av olika orsaker. Här måste vuxenvärlden ha en organisation som kan stötta. Vi har resurser i Lidköping men måste givetvis ständigt se till att det fungerar. Sandra Jansson och Beatrice Täng hade en redovisning om Röda Korset under lektionen jag följde.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Fasen vad häftig blogg! Reggad bland bokmärkena direkt! :)

B - 29 september 2007 00:00