Bloggmeny

dagen efter elitloppet på solvalla

tisdag, 29 maj 2007 00:18, Politik

3 dagar trav har gått,jaa i fredags var det årsmöte i Stockholm med travets förbund.50 miljoner skall sparas. Alla är besvikna på de borgerliga att man inte stöttar travet,förväntningarna var höga efter valet.I travsammanhang finns det mest borgerliga och nu är det stor besvikelse.Vi får se men något måste till för svensk trav har stora problem nu när staten släppt fram både casinon och pokerspel.Bengt Weishag från Lidköping har en fin häst i Magnifik Girl-hon debuterade i travridning inför 32,000 åskådare och blev trea.Mycket bra. Vinnaren av elitloppet var en okänd fransk häst,dessutom valack.Det blev dödstyst och sorg när de svenske fick stryk.Jag åkte buss med Axevalla gänget och vi hade det trevligt. Här Johanna Bogren,Patrik Andersson,Bengt Weishag och Sofia Aronsson.Bra bild,det är inte bara jag som har det trevligt med vackra kvinnor...hahah


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*