Bloggmeny

Då var alliansens kandidater klara,,,också Lidköpings Elvis.

söndag, 24 januari 2010 11:14, Politik

Moderaterna i Lidköping har haft sitt provval bland medlemmarna och de har placerat tre ålderstigna herrar i topp.I ett provval röstar var och en för sig och ingen tar ansvar för helheten.Jag vet inte om det blir denna lista sedan i valet till kommunfullmäktige. Ser dock att det är en bra spegel på hur strukturen ser ut hos de flesta partier förutom Miljöpartiet. Politikerna blir äldre och äldre.Vi Socialdemokrater har en rätt hyfsad mix ännu - problemet om det nu är ett problem är att det inte fyller på i den utsträckning jag skulle vilja se. Antalet personer som vill ta åt sig ett tyngre kommunalpolitiskt uppdrag minskar.Arbete och familjeliv värderas högre än tidigare och de är få som har ett jobb som kan gå ifrån i parti och minut.Det verkar dock som om allianspartierna förutom Centern har klart med sitt ledargarnityr. Centern behöver man dock inte ägna så mycket tid på.De är på god väg att försvinna ur svensk politik. Jag samarbetar med många centerpartister av bästa märke och kan inte förstå hur de kan acceptera en partiledare som Maud Olofsson.Det är väl en av de största katastroferna i svensk politik.Att höra henne från riksdagens debatt är pinsamt.Använder ett språkbruk som inte hör hemma i riksdagen och väljarnas dom är hård. Igår var jag på Folkan och hörde Göran Berglund tolka och berätta om Elvis Presley. Folkan var fullsatt med nästan 300 besökare. Göran Berglund vet inte hur bra han är. Jag har hört honom genom åren i Bodonis men han har växt.Utan tvekan skulle han bli en nationell artist om han ville.Jag vill t.o.m påstå att Amerika lätt skulle ligga för hans fötter.Över hela världen finns det pinsamma Elviskopior i diverse utstyrsel.Göran är sig själv men med en röstlikhet som är fascinerande. Med en professionell produktion och koreografi är det stora genombrottet klart.Om han nu vill det.... Folkan framträdandet var bra,riktigt bra men jag saknade ett rejält kompband med bas,gitarr och trummor. Med akustiska gitarrer och damkör blev det stundtals frälsis möte. Denna form funkar utmärkt i mindre sammanhang dock. Jag tog 122 foton de flesta ser bra ut-Problemet är att minneskortet verkat pajat så jag kan inte få ut dem hela ur kameran.Synd.Jag fick dock ut ett kort.Tyvärr gör det Göran inte alls rättvisa så jag är i valet o kvalet om jag skall publicera bilden. Men låt gå.. Får fylla på med bättre bilder...Var på möte i Uddetorp och fick detta fina foto. Naturen bjuder rikligt nu på fotolägen.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

:)Instämmer i att Maud är direkt pinsam. Inte konstigt att C rasar i opinionssiffrorna.

Nicke - 27 januari 2010 00:00

Att de borgerliga inte gillar Mona Sahlin det vet vi.
De har aldrig gillat Socialdemokratiska ledare.
Förföljesen började med Hjalmar Branting.sen Per Albin..Tage Erlander var inte vatten värd och Olof Palme var som bekant hatad.Ingvar Carlsson kunde man inte med och hata efter mordet på Palme.Sen kom den av borgarna hatade Göran Persson..Nu är det Monas tur..
DN,s nyhet idag:
Oppositionen fortsätter att leda stort över den regerande alliansen i den senaste Sifomätningen. De rödgröna får 51,8 procent mot de borgerligas 41,5.
Säger väl allt...Peter..

kjell hedvall - 25 januari 2010 00:00

Ärligt talat så är inte Maud Olofsson någon succé, det kan jag hålla med om. Men jämfört med Mona Sahlin är hon en riktig stjärnspelare ! Något större sänke för ett parti än Sahlin har väl aldrig funnits. Vad har hon för kvaliteter förutom att ha varit med i partiet i hela sitt liv ? Men å andra sidan var hon ju bara det femte och sista alternativet som partiledare.

Peter - 24 januari 2010 00:00

Tack för de värmande orden. Det märks att det är valår... Skämt åsido, jag skulle via Kjells blogg vilja tacka alla som kom och lyssnade på oss. Ni ska veta att ni gjorde oss alla mycket lyckliga. Detta blir en kväll vi kommer att minnas länge. Tack!

Göran B - 24 januari 2010 00:00