Bloggmeny

Då kom stats stödet till kommunerna..

tisdag, 08 september 2009 00:09, Politik

Det kom inte som någon överraskning att Moderaterna skulle få ge sig i regeringspolitiken. Nu lanseras gammal hederlig sossepolitik med stöd till kommunerna.Välfärdens utövare i Sverige.Det innebär att Lidköping inte kommer att höja skatten med 60 öre.Vad det blir återstår att se. Det är en hård press på den sociala sektorn så vi kanske behöver ha lite extra att täcka upp alla de som kastas ur trygghetssystemen. Stödet ges extra 2010 men inte längre. Men jag tar det lugnt i och med detta besked.2011 har vi en ny regering och då är Moderaterna ur leken igen. Alla opinionssiffror talar emot Alliansen och det är gott.Vi kommer att få en regering som stöttar alla i samhället...inte bara de som redan har. Alliansen består enbart av intresse partier medan Sossarna är ett parti för alla.Jag var på Jägersro i Malmö i helgen,det var travderby och jag fotograferade i dagarna två.Det har gått bra för mej som fotograf. Stort intresse på Axevallas hemsida för mina bilder. Jag har idéer där jag skulle vilja utveckla denna sida med ännu fler bilder men det kostar en hel del pengar. Mitt engagemang för Närradion kommer att minska när jag snart slutar som ordförande för Närradioföreningen. Nätet har helt andra möjligheter och jag focuserar med att utveckla och jobba på nätet. Vinnare av årets Derby blev Maharajah.En undantagshäst.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*