Bloggmeny

Då gick hon...

söndag, 14 november 2010 18:40, Politik

Mona Sahlin avgick med orden att hon hade tänkt på det tidigare. Orsaken att hon inte gick direkt efter valfiaskot - som jag gav uttryck för - var att hon inte vill ha en persondiskussion. Nu blev det så iallafall log hon snett..Rätt typiskt för Mona som person.Hon är lysande stundtals som politiker men så kommer det alltid något som blir fel. Felutrymmet som toppolitiker är inte så stort som bekant. Nu kan vi gå vidare och utse ett nytt ledarskap som kommer att innebära ett större förtroende för S. Jag tycker också att partisekreteraren skall bytas ut. Tyvärr har vi inte haft något ledarskap på partisekr nivå på många år. Jag minns Sten Andersson som kombinerade skötseln av partiet med att också vara en politiker av format. Jag hoppas också att partiet inte får panik och skall ändra i politiken. Lyssnar man på SSU,s Jytte Guteland så skall allt ändras.Undrar just vad? Vi behöver inte ha fler partier som går till höger.Det är redan tillräckligt trångt i mitten. Jag anser fortfarande att vi har en mycket bra politik. ------------------------------------------------------ För min egen del blev jag positivt överraskad att jag numera finns med på Wikipedia. Nu har jag blivit nåt...hahahah Dr Åsa var i Lidköping förra fredagen - Jag pratade före Åsa Vilbäck (TV2) på äldredagen under folkhälsoveckan. Åsa rekommenderade att vi skall äta mer blåbär. Så nu gör jag det.Innehåller stora mängder av naturliga antioxidanter. Även Avacado rekomenderades. Grattis till Anne som fyllt 50.... Vart vänner i 36 år.( Sedan kan det vara bra och visa att alla kvinnor som jag umgås med inte är 25..ler...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*