Bloggmeny

Chuck Berry

torsdag, 12 juli 2007 12:31, Politik

Jag trodde inte mina ögon när jag såg att "Chucken" är i Sverige.81 år gammal spelar han ikväll i Karlstad. Jag fick tag i biljetter så nu bär det iväg. Chucken är en levande legend och en av rockens skapare. Han var en av de första att använda elgitarr. Han har skrivit mängder av låtar: “Johnny B Goode”, “Sweet Little Sixteen”, “Oh Carol”, “Around and Around”, “Maybellene”, “Thirty Days”, “Brown Eyed Handsome Man”, “Too Much Monkey Business”, “Beautiful Delilah”, “Memphis, Tennessee”, “Little Queenie”, “Back In The USA”, “Rock and Roll Music”, “Let it Rock”, “Talking About You”, “You Never Can Tell”, “Promised Land”, “No Particular Place to Go”. som några exempel.Jag hörde en upptagning från ett liveframträdande och jag säger bara..vilket ös. För er som tycker som jag finns det möjlighet att se Chucken i Göteborg på söndag.Han spelar på "Trädgårn". Men det gäller nog att skynda på nu.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*