Bloggmeny

Cannes

lördag, 08 mars 2008 12:16, Politik

Jag drog iväg till SydFrankrike,rivieran och Cannes med Axevallas anställda över helgen. Imorron är det trav på travbanan Cagnes Sur Mer.Svenska deltagare finns i bl.a Opal Viking.Har aldrig varit på trav i Frankrike så det skall bli kul.Här är det verkligen off season och vädret är regnigt och kallt.Men syftet är också att ha möten med personalen om Axevallas framtid så vädret får väl vara som det är.Frankrike är annars sig likt,"alla" pratar enbart franska och all information är på franska. Förvåningen är som vanligt lika stor att jag som gäst inte pratar franska... Har inte fått några bra bilder ännu i ösregnet här men här kommer en palm i vart fall... Prisbilden är en aning hög.Överlag ligger väl priserna 20-25 % över de svenska. Igår åt jag mitt livs dyraste pizza. 180 kr. Å andra sidan var det rätt god. De hade en billig pizza,,,den bestod av pizzadegen och sen var det olivolja över,,,kostade 95 kr.ler...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Konstigt att dom pratar Franska i Frankrike...!

Nisse Hult - 10 mars 2008 00:00

Hej

Jag håller på att omvärdera dig. Du är väldigt duktig på att skriva.

mvh

Lennart Hedlund - 09 mars 2008 00:00