Bloggmeny

Byggnation i Lidköping och Pigge.

fredag, 11 maj 2007 08:34, Politik

Jag träffade representanter för ett större privat fastighetsbolag i veckan.De berättade att de gärna ville bygga hyreshus i Lidköping men att det tyvärr inte går.Möjligtvis i riktigt smörläge för vissa rika. Orsaken är de höga kostnaderna,när nu alliansen tagit bort produktions stödet måste man ta ut 1200 kr/kvadratmeter.Hyror på över 10.000 kr i månaden finns det ingen marknad för.Framförallt inte i Saleby där en känd centerpartist bor som inte förstår samband mellan betalningsförmåga och kostnader. Vänerblick gick att bygga med höga kontantinsatser,men att bygga hyreshus i Saleby är fullstänigt omöjligt med en alliansregering. En borgerlig skribent som idag skriver i NLT,s Pigge kommenterar min blog här.(tack för det) men han vet inte om att man lätt blir förkyld i flygplan.Visserligen har man filter när samma luft går ut och in ur människornas lungor men jag läste nyss en läkares utlåtande att man lättare blir smittad om man sitter nära en smittkälla.Dosen av virus man får blir högre.Jag var frisk på flygplanet men blev sjuk 2 dagar senare.Sen så retar sig Pigge på alla fina tjejer jag träffar,,,jag publicerar ju inte allt som händer för det skulle Pigge aldrig tåla,,ler,,,men som den retsticka jag är så kommer det dock ett smakprov..ler igen..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*