Bloggmeny

Budgetmanglingen fortsätter

torsdag, 05 oktober 2006 10:26, Politik

Budget arbetet är som sagt i full gång.Totalt sett får vi följa den plan vi hade i våras.Något mer utrymme finns ej.Av de pengar vi får från kapitalet så investerar vi det mesta.Vi har ju inga lån i Lidköping. Annika Stedner vår nya Kultur o fritidschef debuterade inför budgetberedningen och här har vi fått en mycket duktig ledare o chef.Lidköping är att gratulera än en gång till att fått en duktig medarbetare: Vård och omsorg har läget under kontroll även om det ständigt behövs nya pengar.Det får dock vänta till 2008(man fick mer pengar i våras) Jag haffade Rolf (vård o omsorgschef) på sitt rum och Rolf är berömd för sitt samlande av pennor.3000 st här. Annars kommer en bild till här från vård o omsorgs verksamhet som information:


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*