Bloggmeny

Budgeten 2009 och framåt i Lidköping

onsdag, 07 maj 2008 22:27, Politik

Idag har vi träffat representanter för Vård o omsorg,teknisk service och för Utbildningsnämnden. Det ser väl bra ut...Alla behöver som vanligt mer pengar men det får bli en mix enligt tidigare. Lite tillskott där det behövs och lite förändringsarbete så brukar det lösa sig. Utbildningsnämnden flaggar för större tillskott men vi får gräva i detta. Positivt är att intäkterna ökar till kommunen,egentligen är det som vanligt här också. Vi har stora skillnader mellan budget,den teoretiska utvecklingen och det som blir verklighet. Jag har alltid hållit mej till verkligheten och låter oppositionen verka i teorins värld. Vi har nu arbetat in 12 miljoner i drift för Sparbankens Arena. Vi får se var vi hamnar men vi lär komma rätt långt med den summan. Det har kommit en ny hemsida för er som vill kolla och jämföra Lidköping med andra kommuner.www.webor.se Jag debatterar på Lidköpingsnytt just nu. Signaturen Observer tror att det är en åsikt att vi är överens i 80 % av alla frågor. Det är väl bara och kolla i nämnderna hur arbetet går till. Vi samarbetar.. Kolla i protokollen och börja räkna...Är det något fel i detta?? Konstig åsikt att det är fel i att vara överens.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*