Bloggmeny

Budgetarbete...

tisdag, 03 oktober 2006 23:34, Politik

Dessa dagar ägnas åt nästa års budget i kommunen. Den s,k budgetberedningen sitter av hela dagarna o träffar ansvariga i respektive styrelser.Idag har det varit Samhällsbyggnadsnämnden och Barn o Skola.. Så här kan det se ut.Vi pratar om pengar och när saker skall göras,,,,,Vi investerar väldigt mycket i Lidköping och stan växer snabbt nu.När GT skriver om alla pengar o guldkust...så tar vi pengarna o investerar.Några objekt ser ni ovan.Totalt sett ser det bra ut,nämnderna håller sina budgetar.Barn o skola skall bygga, för att få ner barnantalet i grupperna.Lidköping är attraktivt o vi har mycket bra tjänstemän o politiker.Med alla pengar som snurrar runt så ansvarar vi för över 4000 miljoner...Kommunen har nästan 5000 personer på sin lönelista varje år. Här kommer en fin bild från helgens fest i Utena.Litauen.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*