Bloggmeny

Bröllopsyra

lördag, 19 juni 2010 14:24, Politik

Det finns naturligtvis en hel del och säga om Kronprinsessan Victorias bröllop men man får se det hela som något positivt.Kärlek,romantik,glädje och fest är något som vi alla vill ha. Jag själv har träffat Kronprinssesan Victoria många ggr. Tre gånger har jag haft henne till bordet så det är några timmar vi pratat.Victoria är mycket bra.Dessutom född i kräftans stjärntecken i likhet med mig.Vi kom väldigt bra överens.Vill önska henne all lycka i framtiden. Jag är ingen rojalist -Hade vart bättre vi fått röstat fram Victoria.Jag själv hade gärna lagt min röst på henne. Tänk vilken styrka och allmän legitimitet det varit om man blivit utsedd av medborgarna. Själv kunde jag skriva en del om att jag har Gustav Vasas son.Sveriges konung Erik IV som min anfader. Jag är desstom lite lik Erik.långa ben,lite rödlätt och tunnhårig.Lite lynnig.Däremot har man inte lyckats ta död på mig än.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Jo,,vildhavren finns rikligt i många svenskar av bonn eller militär stam.Själv är det militär...
Till skillnad från många har jag papper på det.

kjell hedvall - 19 juni 2010 00:00

;) Kunde tänka mej att du har kungligt blod i ådrorna. Vasaättling dessutom. Möjligen tänkbar som rättmätig monark. Monarkerna har dock varit frikostiga med vildhavren. Victoria har stor social kompetens och kan tala med alla. En användbar egenskap.

Arne Anka - 19 juni 2010 00:00