Bloggmeny

Brodiskussion och biblan..

onsdag, 25 maj 2011 23:27, Politik

ebatten kring broarna i Lidköping tog ny fart sedan Trafikverket meddelat att de inte tänker öppna järnvägsbron mer.

Måste säga att argumenten för öppningsbara broar är de sämsta jag hört under hela mitt liv.

Visst vore det trevligt i de bästa av världar men nu kan vi inte lägga 100 miljoner på att öppna två broar för tre sommarmånader för några få båtar.

De som pratar om tunnel vet inte vad de pratar om överhuvudtaget.En tunnel som säkerställer att man kan åka båt ovanför även vid lågt vatten fodrar sådant djup att man måste börja långt ifrån Lidan. Både Gamle stan o nye stan skulle bli förstörd med en trafikled.Kostnaden är gigantisk och är ej genomförbar.

Kinneviken har alltid varit en barriär  och med framtidens energipris avstår man en timmas färd till Lidköping i än större utsträckning.

Gamla nostagidrömmar lever. Vi har stora investeringar ändå att skapa en fantastiskt playa och rekreationsområde vid Framnäs-Senaste priset var 300 miljoner,så där får vi pruta ned omfattningen.

Sture Eliasson för Moderaterna är sig lik.Pratar först och tänker sedan. Hade insändare om att Kultur o Fritid fick ta om beslutet för att man gjort fel.

Tydligen pratar man inte med varandra inom alliansen.Hade de gjort det hade Sture fått reda på att KD hotade med att öveklaga trots att alliansen justerat och därmed godkänt protokollet. En överklagan hade tagit kanske ett år och försenat bygget med minst 1 miljon kronor i kostnad.Givetvis har vi rätt att ingen fel begåtts.

Jag sa direkt att kalla till nytt möte så kan inte bråkmakarna inom KD i Lidköping får luft. De minskade med två mandat i valet. De fortsätter värre än tidigare och tror att det är framgångsvägen.Nu ger sig alliansen dessutom sig på kommunens tjänstemän och påstår lögnaktigt att det inte är någon ordning i kommunen.

Lidköping är känt för att ha duktiga och kompetenta tjänstemän och att påstå något sådan ger ingen goodwill precis.b,vård

Sedan läser jag i NLT (tänker inte svara för det var under vattnet i argument) att jag inte sett till att öppna broarna för att jag har ett hästintresse.

Det var lågt....Vad har mitt hästintresse med att göra att det kostarr 100 miljoner.Man måste ha omdöme när man hanterar lidköpingsbornas pengar.

Att skapa jobb.vård,omsorg och skola går före -Detta gäller även långsiktigt. Vi kommer att skapa en attraktiv stad i hamnstaden där utlopp ges för det man drömmer om i Lidan.Vi skall leva i framtiden - Inte i dåtiden.

Det finns en Villa restaurang till. Denna finns utanför Chicago i ett shoppingscenter.

Vi hade blåsmusikens dag i lördags - Trevligt inslag. 

 

Den här rätt sällsynta hundrasen i Sverige fann jag i stadsträdgården.En welsh corgy. Trevlig och pigg hund. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Ser inte se4rskilt glad ut, undrar vad du te4nker pe5 med den blikcen .Ska det vara se5 he4r ff6r att vara fin, mamma?

Bestia - 17 maj 2012 18:55

Fotot på blåsslagaren och rådhuset är riktigt snyggt! Kanske en by bakgrundsbild till Lidköping vepor??

Linnea - 26 maj 2011 16:41