Bloggmeny

Bra läge,,,och Lil Jimmy Reed på Stures..

fredag, 04 juli 2008 11:16, Politik

SCB har kommit med sin halvårliga mätning där nästan 6000 personer ingår. Jag kan konstatera att Socialdemokraterna återtagit storstäderna och därmed ligger banan klar för ett regeringsbyte.Nedbrutet på Lidköping och Östra Västra Götaland som det kallas..har vi betryggande 49-47 % som säger att Sossarna är bästa parti.Med ett vänsterparti som ökar finns det god grund för nuvarande politik. Vi ligger en bra bit över 50 % ihop. Däremot backar Miljöpartiet här så de får lägga in en växel om de inte skall tappa gentemot förra valet. Igår var jag på bluesföreningens arrangemang på Stures. Lil Jimmy Reed spelade. Jimmy kommer från Alabama i USA och spelar en genuin elgitarrblues.Jimmy heter egentligen Leon Atkins men tog namnet Lil Jimmy Reed när han fick hoppa in istället för den riktige Jimmy. Orsaken var att Reed var för berusad för att kunna spela. Jimmy Reed avled tidigt,han söp ihjäl sig i kombination med epilepsi 51 år gammal. Jimmy Reed skrev en rad klassiker i Honest i Do..Aint that loving you baby,Baby what you want me to do plus en rad andra..Stones och Elvis ha spelat Reed låtar genom åren.. Nu åker Lil Jimmy och spelar Reed låtar plus andras. Lil Jimmy fyller 70 nästa år, trevligt att han gästade Lidköping och Stures. Stures Krog kan man rekommendera med gott hjärta. Maten är alltid mycket bra... Passade på att ta en bild på det nymålade rådhuset i sommarnatten.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*


Hej Kjell :D

Mp tappar i hela landet utanför storstäderna och har problem i glesbygd.
Inom skaraborg så ligger vi på 2 till 4 % vilket nedbrytet till Lidköpingsperspektiv där vi gick framåt i förra valet skulle vara mellan 4-6 % skulle jag förmoda !
Jag är orolig men jag ser positivt för våra större kommuner i Skaraborg emedan de mindre är jag orolig för men med draghjälp från inte minst vår goda samverkan i Lidköping så kan vi nog gå framåt i skaraborg tror jag ! :D

Göran

Göran Larsson - 05 juli 2008 00:00

Grattis i efterskott ! Rgrds A:D

Anne - 04 juli 2008 00:00