Bloggmeny

Bovieran

tisdag, 24 november 2009 16:02, Politik

Var nere igår i Partille på studiebesök i det ny uppförda Boverian huset. Bo på rivieran fast i Sverige är konceptet med inglasad innergård med fyra olika trädgårdar.Bovieran hus skall nu uppföras över hela Sverige och Lidköping står på tur eftersom marknadsintresset är mycket högt. Husen uppförs med bostadsrätt med 48 lgh. Tvåor och treor erbjuds.Månadskostnaden ligger runt 5000 kr för en trea 87 m. Insatsen är dock hög.Säljer man en villa kan man sätta in pengarna i detta boendet är det tänkt. Husen är för 58 + så snart är jag föremål för målgruppen,ler. Man kan lugnt säga att entrén skiljer sig emot andra entreer till hyreshus. Givetvis finns det en boulebana inne i trädgården. Dörrarna till lägenheten - Trevligt.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Med sådana boendeformer kan det nog vara trevligt att bli gammal och klara sig hemma länge. :D

Nicke - 26 november 2009 00:00

Jo jag hade faktiskt ett längre samtal om att använda sig av denna nya teknik för befintliga hus.När detta nu visar sig tekniskt möjligt i vårt klimat kommer framtidens samhälle och centrala delar av bli inbyggda.
Idén med inglasnning på detta vis är god.

kjell hedvall - 24 november 2009 00:00

;):)Bästa Kommunal råd.
Tänk så vacker Kopparslagarg. kan vara i fösta hand med tak och restaurang "Hedvall again" samt central del av Stenportsg med tak som Boverian. Året kan vara år 2010 igen.
B.H. lycka till
lennart.a.

lennart albertsson - 24 november 2009 00:00