Bloggmeny

Bostadsbrist och Solkult

söndag, 24 augusti 2008 15:15, Politik

Lidköping fortsätter att öka sitt innevånareantal. Snart är vi 38.000. Jag har den senaste månaden flera ggr blivit påmind om att vi har bostadsbrist. Framförallt är det mindre lgh för ungdomar som saknas.När skolan början är det än svårare att få en bostad. Problemet är att även nybyggda ettor blir väldigt dyra.Samtidigt kan vi inte säga nej till ungdomar eller för den delen alla som vill bo i Lidköping.Med borgarpolitiken tog byggandet snabbt slut och det lär inte bli så många hus uppförda framöver. Vi har en del lägenheter i CIEL huset,får se om vi kan konvertera dem till ungdoms och studentboende som ett exempel. Vi kanske kunde uppföra ett antal billigare barackhus.Bättre det än att inte kunna få ett boende i Lidköping. När solen gick ner kommer månen upp.Lyckades rätt bra utan stativ och allt. Karl Johan Svensson Sångare i Love Injections. Nere vid Framnäs har föreningen Kulturmuren arrangerat Solkult-En rockkväll för ungdomar.Detta tjugonde året hade man flyttat fram arrangemanget till augusti eftersom det regnat mängder de senaste åren. Igår var det en fin augustikväll. Jag gick dit för att lyssna på Love Injections.Jag har skrivit och visat bilder tidigare här. LI är Lidköping bästa band och de utvecklas. Sandra dyker alltid upp när Love Injections spelar. Kravet är som vanligt att få vara med på bloggen. Här med Therese. jag hade tänkt att gå hem efter Love Injections spelning men det var inte bara Sandra jag pratade med utan en hel hög av ungdomar kom fram och hade åsikter. Emellan pratet tog jag foton: Mikael De Bruin är sångare i Ammotrack från Skövde. Det kom ut en hel bounch av kanonbilder ur min kamera. Får väl sluta som politiker och bli fotograf istället..ler..Så jag måste visa resten av medlemmarna i Love Injections. Tobbe Rogbrant på trummor. Mikael Westerlund Gitarr. Judo Simonsson också gitarr. "Linkan" Lindkvist på bas.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*