Bloggmeny

Blueskväll

söndag, 07 januari 2007 14:36, Politik

Igår var jag på Stures krog för att lyssna på Men of Blues- (det band som Mario också spelar i).Knökat som vanligt. Stället är för litet för live framträdanden. Det skall bli bra när man nu har möjlighet att bygga ut (in i Nätverket) En bild på hela bandet-jag skriver mer om MOB under The Politicians-kommer snart. Min sekreterare på Kommunen Marianne dök upp-och eftersom jag inte har nån dansbild så kommer den här..ler.. Sen ville Kerstin vara med på bild igen-hon o make Eilert är ju med på bilden från nyårsfirandet nedan. Villa skrällvann mot Sandviken- Se... det går att vinna om man inte blir utvisad..ler.. Ikväll var jag o städade i Sossehuset på Esplanaden. Sossarna har ju vart där i 26 år,men nu flyttat. Jag var med för 26 år sedan o flyttade in,vi reparerade o gjorde stort sett allt själva. Det golv som jag målade för 26 år sen..städade jag idag .Alla som var med då är antingen avlidna eller slutat att vara aktiva i arbetarekommunen.Funderade på om jag är klok som gett hela mitt liv åt denna rörelse.ler. Iallafall så mindes jag att när vi rev ett innertak.singlade det ner ett handskrivet papper från det spända taket.Skrivelsen var gjord av de hantverkare som jobbade med taket.Förutom en hälsning till framtiden så stod det att det "var svårt och jobba för grannen intill hade en så granner doter...så di titta mest på henne...Undertecknad 1921....ler...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Åja än lever jag å fortfarande med både här å där, både i kommunnen å partiet, jag kommer väl ihåg när jag å Gösta snickra å måla, å
Tropp skulle ha en röd toalettsits för han tyckte det skulle vara rätt färg mm, men vist jag beundar dej för allt arbete du har lagt ner för vårt parti, o vår kommun.::)

Göran Kjörk - 07 januari 2007 00:00