Bloggmeny

Blockpolitik och MP.

tisdag, 16 februari 2010 13:58, Politik

Opinionssiffrorna går upp och ned och de olika lägren debatterar.Själv går jag in i min fjortonde valrörelse och har hört det mesta förut.Borgerligheten har uppträtt i olika skepnader genom åren.Alliansens tillkomst har gjort att blockpolitiken är hårdare vilket är både på gott och ont.Samarbetet i Regionen visar att man mycket väl kan samarbeta utanför blocken. På riksnivå styr Moderaterna och de övriga får foga sig även om man inte har så svårt med detta eftersom alla vill vara höger.Det lämnar utrymme för Miljöpartiet som ser ut att gå en ljus framtid till mötes. Mp behöver dock fortfarande visa på att man är moget att ta ett samhällsansvar.Man kan inte styra ett land eller kommun med ensidig politik.Alla frågor är flerdimensionella och det finns många saker att tillföra än enbart miljöfrågan.Ta Hovby flygplats exempelvis som är en plats för flyg och helikopterambulansen.Både människor och organ transporteras till specialistsjukhus i Scandinavien. För att rädda liv och ge människor möjlighet att överleva. Är det en framgångväg och kräva att flygplatser tas bort av grumliga miljöskäl.Då läggs en sådan viktig samhällstjänst ned. Vintern håller sig stark så det får bli fler vinterbilder..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*