Bloggmeny

Bio energy days i dagarna tre.plus Vara Horse Arena igen.

torsdag, 01 oktober 2009 00:14, Politik

Igår fick jag uppgift om att de 400 miljonerna som NLT återigen upprepar är kostnaden för Vara Horse Arena är fel. Det var de uppgifterna jag räknade på när jag sa att det aldrig kan gå och köra runt detta. Nu kom uppgiften 200 miljoner.Då är det klart det är en annan historia.För på 200 miljoner räcker i stort sett Vara Kommuns bidrag.Vad som är intressant är Vara kommuns kommunalråd Jan-Erik Wallin som säger att det inte är kommunen som bygger.Jag har inte förstått säger han. De är kommunen som betalar och det är det som är kärnfrågan¤kubik¤.Det beslöt Wallin och Kommunfullmäktige så undra på vem som missuppfattat. De mest befängda i denna sak är de som anser att jag inte har rätt att yttra mej. Tala om yttrandefrihet.I borgerliga läger ligger de nära Stalinismen i sin åsikt.Detta var något helt nytt. Själv har jag ägnat mig åt näringspolitik under veckan. Bio energi ligger mej varmt om hjärtat och det finns en stor potential att skapa gröna jobb. Green job good jobs. En som jobbar med att skapa jobb i Rockford,Illinois,USA är Mark Podemski.Här med nya flickvännen Lucretia.Mark är i Lidköping för sjunde gången.Vi har också Skype möten med Mark flera ggr i månaden. Will Steger polarforskaren som åkt hundsläde mer än de flesta över polarisarnas jätteområden.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*