Bloggmeny

Bilder från Krym och yalta.

torsdag, 06 augusti 2009 00:58, Politik

Strandpromenaden i Yalta. Nyrenoverad och påkostad ,kilometer lång. I bakgrunden ser ni ett restaurangskepp. Vore något med Sigrid Storråda i storversion nere vid hamnen när hamnstaden är byggd med 3000 invånare. Kyrkor läggs det mycket pengar på. Väldigt vackra guldkupoler i Ortodoxa kyrkan Yalta. Är man vid Svarta Havet så måste man äta fisk. Här i helversion,50 kr för fiskrätten. En bild från restaurangvagnen.Nattåget emellan Odessa och Simpferopol var en av höjdpunkterna. En 50 cl Stella kostade 17 kr.Maten gick på 60 kr.Det var så dyrt att det inte fanns några gäster. Istället ingick det väl som personalförmån att få äta o dricka.Konduktörer,personal och vakter förgyllde kvällen med musik o sång....ler


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Den där fisken såg ju lite creepy ut.. det skulle jag inte ätit i första taget.. :P

Hanna - 06 augusti 2009 00:00