Bloggmeny

Beslutet är taget..Nu skall vi göra något riktigt bra,,,

tisdag, 01 juli 2008 10:21, Politik

Det var trevligt att Kommunfullmäktige nu tog beslutet att bygga Sparbanken Arena. Det har vart bra med en offentlig debatt,det är väl få som nu kan säga att det hade jag ingen aaaning om. Jag har svårt att förstå de "Sparbankshatare" som dykt upp. Banken har inga privata ägare utan är bygdens och "kommunens" bank. Kommunen utser huvudmän vilka är ungefär som Fullmäktige. Istället för att dela ut vinst till privata ägare delar man ut en del av vinsten till allmännyttiga ändamål. De önskemål man haft kring bidraget för arenan är tämligen lätta att uppfylla. Det skall bli intressant att få arbeta med hallens möjligheter till evenemang. Arenans innermått gör det exempelvis möjligt att ställa in hela den scen som var på torget häromdagen...Jag ser fram emot invigningen med The Politicians,,,Jan Peter Glans,,,kan ju få spela en låt han med...ler... Det var ju måndag igår så jag o Göran Larsson gick till måndagsklubben för att fira beslutet.. Rydell o Quick gav en rykande rockshow. De har utvecklat showen ännu mer,det är tight,och upplevelsen av ljud och ljussättning gör de jättebra tillsammans med bra låtval. De spelar ibland bättre än originallåtarna så det finns anledning till att man drar storpublik. Malin Quick är bördig från Götene. Christer Rydell.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Grattis till ett riktigt bra beslut.
Se nu till att det här blir riktigt bra, det är ju nu som arbetet börjar!

Bandyvän - 02 juli 2008 00:00

Hoppas nu bara att inte regeringen släpper iväg inflationen så det blir dyrare än beräknat. För det är väl regeringen som styr räntan och därigenom har som uppgift att sköta inflationsmålet eller?

Arne - 01 juli 2008 00:00