Bloggmeny

Bergsten bekräftar,,,,,

fredag, 07 augusti 2009 13:06, Politik

I våras framförde jag kritik emot allians regeringens kommunpolitik och fick igång en debatt om detta. Både här och på Lidköpingsnytt. Givetvis kunde man läsa Moderata försvarare med tämligen svaga argument.Det är nämligen så att Sverige styrs av ett handfull moderater från Stockholm. Givetvis är det inte långsiktigt hållbart med ett så synnerligen snävt ledarskap.Det är därför bra och starkt av Götenes kommunalråd Bo Bergsten från Kristdemokraterna att säga ifrån. Alliansregeringen måste börja stötta kommunerna var budskapet från KD kommunalråden.Var också intressant att Folkpartiet gjorde utspel i veckan. Man tycker att regeringen måste stötta kommunerna inom utbildningsväsendet bättre. Moderaterna som styr börjar få det hett om öronen. Själv har jag börjat starta upp efter semester med en Logistik konferens som hålls inom ramen för Lidköpings ambassadörerna och deras årliga träff. Bilden är från Jalta.Ligger vackert beläget med kusten och stränderna mot söder och bergen i norr.Som bruligt så flockas molnen över land men vid beachen skiner solen. Även de har en beskyddare. Liksom i många öststater fungerar samhället med ny och gammal teknik.Här en gångbart räkneverk. Ukrainsk Borstj - skiljer sig ifrån Ungersk och var godare. Till denna soppa äter man vitlöksbröd.Supergott.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

super fina kort som vanligt!!Le5ter ut som ni haft en bra me5ndag! Grattis till extra jebbot, fasiken vad kul och lika se5 att du/viggo fick den otroligt fina lampan! te4nk om folk ville ge mig se5nna ge5vor =)Hur ste5r det till annars utf6ver detta de5?kram

Denny - 17 maj 2012 01:49

Ukrainian borsh, pampushky with garlik were so delicious!!! Everyone has to taste it once in his life. Kjell has done it already:P...and seems he liked

Anna - 07 augusti 2009 00:00