Bloggmeny

Bandyhall.o nyinflyttade.

torsdag, 21 september 2006 22:46, Politik

Gick igenom bandyhallsfrågan idag.Det börjar närma sig en presentation hur man/vi har tänkt.Förutsättningen för en hall är enighet.Därför har frågan blivit känslig.De sponsorer som finns måste ha enighet av förklarliga skäl.Man kan inte få kundgrupper emot sig eller få bad will kring en sponsring.Syftet är ju gott. Jag kan tänka mej att det tar 2 veckor för internarbete innan något kan presenteras. Det snurrar bra annars i Lidköping.På lördag inviger Esplanadteatern sina lokaler i Sockerbruket. Prognosen för kommunen i ekonomiskt resultat ligger på 175 miljoner plus. - rätt hyfsat- Fick ett mail att jag skulle avgå för att jag var mer börshaj än politiker. Jag ser det tvärtom...utan pengar är man inte mycket till politiker..På kvällen hade vi/kommunen bjudit 650 nyinflyttade till Parketten för information o minimässa om kommunen.Det kom 275 st med barnen.Många barnfamiljer..Jättekul o alla var helnöjda.Nu bjuder vi in alla Lidköpingsbor tycker jag. Marie Wedebring får symbolisera alla nyinflyttade. Marie utbildar sig på turismlinjen. Sven Nykvist - fotografen - hade ju avlidit.Han var ljuset mästare.Har alltid haft honom som "idol".Försöker själv fånga ljuset här på Gamla stadens torg. Det bröd jag visar längre ner som blivit en knallsucce rostade jag idag..Kanongott..rekommenderas verkligen. På bilden i "livsmedelskläder" är Helena Dreijer(född Fazer) och Per Sandberg VD på Fazer bageri


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*