Bloggmeny

Bandybloggarn Villa-Vänersborg.

måndag, 26 december 2011 20:05, Politik

Besvikelse kan komma ifrån sportpublik.Efter dagens Villamatch var de flesta förbannade. Årets största dag,största händelsen sedan hallen invigdes

gick det åt helvete.Mot Vänersborg!!.Var en sammanfattning av de åsikter jag hörde.Årets Villa duger inte tyvärr och det är min åsikt,

Sedan hjälper det inte att man hade 9 raka eftersom det skett emot sämre motstånd än de bästa lagen man fick stryk emot i inledningen.(Exkl Gais)

 

De ansvariga har inte lyckat att  ihop den förstärkning  försvarsidan som var målet inför årets säsong.Lidköping har Sveriges största bandyintresse.

Publiken och kommunen ställer upp för Villa med en satsning  220 miljoner inkl Sparbanken.. Publiken ger miljonintäkter till Villa.Symbolvärdet att förlora inför över 5100 personer är mycket stort.

Matchen i sig har ingen betydelse eftersom Villa kommer att  vidare.Men vissa matcher kan inte förloras.Detta var en sådan,

Hur Villa skall komma till SM final med detta laget är en gåta. För mej är det också en gåta hur man låta spelare spela vidare när de underpresterar redan från start. Vissa insatser var fullständigt bedrövliga. Bandy är en liten sport med rätt ihålig elitElitlagen kan indelas i tre grupper.Villa som jag anser tillhör topp fyra skall inte prestera  dåligt emot sämre lag vilka drar ner tempot och kontrar. Mitt resonemang i alla frågor är strategiska och långsiktiga.Så jobbar jag inom mina egna ansvarsområden och tillåta mej att ha åsikter i frågor där vi i högsta grad är inblandade. Några bilder kommer inte från matchen.Den var dålig att den inte fastnade bild. Ser att det nu spekuleras  nätet om det var en läggmatch för att rädda kvar Vänersborg.

Några som alltid levererar Villas devis. Glädje- Engagemang - Framåtanda är gruppen Eileen. De var de enda som spred glädje denna dag.

 

 

 


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*