Bloggmeny

Bandybloggarn-Villa-Kungälv.

tisdag, 06 mars 2012 23:41, Politik

Jag var i GT idag.De hade behagat åka från Göteborg för en artikel Kungälv-Lidköping ,hur går det ? Jag sa att det blir 10-4 till Villa.Nu blev det 11-5 det var inte dåligt tänkt.

 

Här gör Villas bäste spelare Daniel Andersson 1-1.Bollen går in över målvaktens huvud.

 

Det roliga med dagens Villa är att fler och fler tar för sig och gör mål.Här skjuter Linus Rönnqvist välriktat 5-2.

 

Här skjuter  enligt juryn matchens bästa lirare enligt juryn Jesper Bryngelsson 10-5.Att Villa skulle vinna var rätt klart enligt mina ögon.I GT som är en kvällstidning med journalistik därefter kan det bli vad som helst. Dagen innan skrev en journalist vid namn Matts Olsson  att jag var en bonnig buffel.Han bara skrev  utan något sammanhang ??.Jag känner inte denne Matts-han känner inte mighar aldrig träffat honom.Är sådant seriöst?.Jag kunde ju skriva att han måste vara en idiot men jag skriver inte sådan om personer jag inte känner.Undrar bara vad han har för chef och med vilken kompetens han är anställd.Egentligen skall man inte uttala sig till kvällsblaskor.Får fundera det.Fotografen tog flera bra bilder  mej-han visade stolt.Men tror ni det kom in.Näh-av en serie bilder de tar med motorkameror  blir det alltid någon misslyckad-den sattes in-säkert för att vidimera buffeln..ler.

 


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*