Bloggmeny

Bandybloggarn -Villa-Bollnäs.Plus lite annat.

söndag, 18 mars 2012 00:22, Politik

 Fredagskvällen var en härlig tillställning i arenan.På planen presterade laget en toppinsats helt i publikens smak. För min egen del började det inte bra eftersom  Villas ledning kraftigt försvårar eller omöjliggör  att ta foto det sätt  jag vill.Det blir inga foton från första halvlek eftersom jag inte kunde ta några.I gällande läge skall jag dock vara lugn men vänta bara...ler.

 

Här kommer en frispelad Daniel Andersson.Bollen är  väg in i mål.Målvakten är chanslös.När han fått ner benen sitter bollen redan i målet.Snyggt.

 

Jesper Bryngelsson avlossar skottet.Ni ser själva.Bollen väg in i mål.Jag själv fångade bollen med ett enda knapptryck.De flesta fotografer  proffsnivå använder sig av kameror som tar många bilder i sekunden.Jag har en sådan men använder den inte. Blir för lätt.Det här är sport för mej med snabb uppfattningsförmåga.

 

Här har Johan Malmqvist nr 71 just avlossat skottet som går ovanför huvudena in i mål.Snyggt sitt sätt att ha en precisionskytt.

 

Under veckan som gick testades nya idéer kring ljusskulpturer och ljuskonst nere vid Rörstrand.Området är i ständig omvandling och hamnstadsarbetet går vidare enligt plan.Torggatan skall förlängas ner till sjökanten och bli det självklara stråket för gång och cykelväg till och ifrån Nya Stadens Torg. Sedan ser det ut att bli en kanonsommar igen avseende artister till Lidköping. Winnerbäck till Läckö i Juli.Kanon.Sedan har vi Göta Kanalrocken i mitt Augusti och vår egen festival i Stadsträdgården sista veckan i Augusti.Det sista är för sent.Det har blivit kallt ute och sommaren är slut.Man har lagt det i denna helgen för att handlarna vill ha lönehelg.Jag anser att man inte rent generellt kan blanda samman handel med kultur.Publiken i Stadsträdgården går dit för att ha en härlig kväll.Ligga  filten eller sitta och fika ihop med musikutbudet.Ingen som kommer att och handla.Dessutom krock med matfestivalen i Skövde.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Jag har många strängar på min lyra.Jag pratar om att jag som fotograf skall bli behandlad som alla andra fotografer.

kjell hedvall - 20 mars 2012 01:16

Anser du att du kan nyttja din position som kommunalråd för att få fördelar i samband med Villas matcher i Sparbankens Arena?

Sten Andersson - 18 mars 2012 10:54