Bloggmeny

Badhus året runt vid piren,,jo men visst.

måndag, 11 februari 2008 19:08, Politik

Kommunstyrelsens au har möte tisdag.Efter mötet skall man ta ställning till den handlingsplan jag undertecknar kring hamnstaden, i texten står det att man skall utreda det praktiska kring ett åretrunt öppet bad vid piren. Både hur det skall se ut samt givetvis kostnaderna.I samma text ges ett uppdrag till tjänstemännen att titta på ett pircafé. I övrigt så handlar det om etapp ett beläget nedanför Rörstrand emot vattnet.Här i Lima har man ett stort kors man tänder på kvällarna. Det kanske vore nåt att sätta upp på Kinnekulle så det lyser över hela viken eller vid Vänerblick.. För mig som fotograf är det ett riktigt eldorado med allt man kan fotografera. Sprang på en stor grupp som visade upp sig i samband med nån examen.Exotiskt.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

:D:D Hej Sander en halsning fran Sri Lanka dar jag befinner mig nu Ett underbart land med manga kulturer som forsoker att samsas pa denna o i indiska ocianinen. Marker inte mycket av de oroligheter som ar har mellan lankeser och tamiler det ar mycket miltarkontroller som om jag forstar ska lugna laget. Det ar valdigt varmt ca. 35 g och en fuktig tempratur. Har varit och besokt vart fadderbarn det var en upplevse utover det vanliga det ar inte varje dag man far tarar i ogonen.
Halsningar fran ett soligt och vanligt Sri Lanka
Torben

Torben Persson - 15 februari 2008 00:00

Ja Holger skulle nog bli glad ;)

Oven - 13 februari 2008 00:00