Bloggmeny

Back to Lisch..

onsdag, 15 april 2009 18:17, Politik

Jag är tillbaka till Lidköping. Kommunstyrelsens au på tisdagen och min plan var att ta flygresan på 12 timmar med tidsomställningen på 7 timmar i ett nafs genom att vila i Amsterdam.På denna jätteflygplats finns det numera ett cabinhotell där man betalar per timma. Så jag checkade in,duschade och somnade i en jätteskön säng i fyra timmar.Därefter var man redo att ta kvällsplanet till Göteborg vilket gjorde att jag var hemma kl 24.00 ,somnade och var på mötet kl 8.00 som planerat.Funkade jättebra.Annars gäller min tidigare vetskap att skall man resa så långt så bör man ha minst 2 veckor till förfogande. Nyheten om gerillattacken släpptes i Peru igår.Två dagar efter att jag skrivit om den.Jag pratade med mina vänner i Lima och man kan lugnt säga att det väckte oro. Vi vill inte ha tillbaka den gamla tiden-och det kan man givetvis förstå. Här i Lidköping får vi ta oss an våra egna problem som givetvis är små i jämförelse med världens men som måste lösas. Det ekonomiska ras vi varit utsatta för stoppas förhoppningsvis upp. Det är för tidigt ännu att säga om vi kan undvika en tillfällig skattehöjning 2010. För första gången kommer S-V och Mp att gemensamt arrangera Första Maj firandet i Lidköping. Det är en utveckling i tiden och känns vitaliserande. Nu hoppas jag att formerna också lyfts till något annat än 1900 talets innehåll.Men bara vädret blir bra så är jag lycklig. Första Maj är också vårens intåg och den kommande sommaren.Härligt.... Jag levde på papaya hela tiden bl.a.Denna stora frukt på 1.5 kg kan man inte köpa i Sverige. Att kunna köpa frukter som är färdigmogna under sol lokalt är något helt annat än de frukter som skördas gröna för att mogna under transport.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*