Bloggmeny

Axplock från senaste tidens händelser

söndag, 04 december 2011 14:54, Politik

Det händer mycket varje dag att jag inte har tid att uppdatera. De senste veckorna har varit stenhårda med 16 timmars arbetsdag.

Anna Bolander arbetar Campus Lidköping och blev utsedd till årets skolprofil.Anna är dessutom ordförande i Lidköpings Ridklubb.

Fick äran att inviga vårt nya ridhus i Lidköping.Kommunen tar huvudansvaret och betalar kalaset.Sparbanken har sponsrat.

Ett ridhus i tiden med modernt stall.Ridklubben bedriver en fin barn och ungdomsverksamhet.Utmärkt verksamhet för funktionsnedsatta samt goda ryttare.

Här klubbens finaste ekipage någonsin.Anette Christensson med Normandie.

Det här får symbolisera invigningen av Stenportsplatsen.Stenportsgatan har byggts om för många miljoner.Jag har visat bilder här tidigare och mer kommer.

Detta är keramisk konst tillverkad av Porslinsfabriken i Lidköping.

Jag ställde upp i en liten tävling kallad klimatbantare. Eftersom jag lever ett liv som är tämligen bra för miljön vann jag inte.

Skövdes kommunalråd Katarina Jonsson vann vilket inte var konstigt eftersom hon delvis ändrade sitt liv undet den vecka som tävlingen gällde.

Kör man biogasbil som jag gör släpper man inte ut några växthusgaser.Köper man sedan s,k grön el är det ännu bättre.

Jag fick en chokladkaka som tröstpris i likhet med Katrin Hulmarker från Hjo och Ulf Eriksson från Falköping.

Chokladkaka är inte bra för en som försöker banta...ler..

Sedan var Juholt i Skövde. Han är en god talare och retoriker. Skall bli intressant att följa vad som händer.Problemet är att riksmedia inte släpper denne man.

Fokuset tappas fullständigt i sakfrågan svensk politik och landets framtid. Socialdemokraterna undergrävs av media och vad vi ser är dessutom ett antal

personer inkl Juholt  som inte kan hantera detta utan medverkar i grävandet.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*