Bloggmeny

Axevalla ,, hästen blev tvåa..det tar tid..

onsdag, 23 januari 2008 13:23, Politik

När jag åkte hem från Axevalla igår kväll så kom jag att tänka på de skyltar vi har som hälsar välkommen till Lidköping. Det är ett år sedan jag tog upp o att vi måste byta. Trollhättan med flera kommuner har skyltar där man kombinerar en vacker välkomstbild med en elektronisk informationstavla. Sådana skall vi ha i Lidköping. Orsaken till att de inte är uppsatta ännu är att vi måste ha tillstånd från Vägverket samt att det skall dras el,tavlorna skall också flyttas. En enkel sak tycker jag,,men allt tar tid. Jo,,min delägde häst Stormningen startade igår och blev tvåa,hade det varit 5 m till innan mål hade han vunnit.Men hästen är bra och vinner snart.Annars hör jag oftast det med mycket snack o lite verkstad..Uttalandet görs alltid utan kunskap.Genomsnittlig tid från tanke till invigning i offentliga sammanhang ligger på över 5 år...Ibland kan det gå fortare men oftast tar det längre tid än fem år.. Lidköping har dessutom kostat på sig stora investeringar de senaste åren."Gullspångskapitalet" är orsaken.Nu faller aktiebörserna världen över och det är oroligt i ekonomin överlag. Skall bli intressant o se hur alliansen tacklar problemen. Man fick ju ärva en sanerad ekonomi av Göran Persson,dessutom i en högkonjunktur.Nu stundar bistrare tider. Här kan man tro att Stormningen vinner loppet,men den finns en liten häst innanför som sticker nosen före.. En kul bild jag kallat Julen körs "hem". Nu är julen över när torget har tömts.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Hmmm... i dagens Aftonbladet kan vi läsa om HRF som i sann Socialdemokratisk anda satt sprätt på lite stålar på en vingård utan kollektivavtal... Som jag fattat saker och ting är fackliga åtaganden 1a steget mot en politikerkarriär, så dom har nog fattat galoppen bra: "Det är ju inte våra pengar, brassa på bara"..
Jotack, Persson sanerade allt ekonomin och passade på att skaffa sej en herrgård samtidigt. Arbetarparti var det länge sedan det var. Nu handlar allt om att förse sig själv i första hand!!

Ulf - 24 januari 2008 00:00