Bloggmeny

Avtal om hotellbygge o kulturscen.

onsdag, 19 december 2007 01:17, Politik

Idag beslöt Kommunstyrelsen att skriva ett avtal med Br Roser i Skara samt med Thunbolagen om att uppföra ett hotell samt kultur/konferens center vid Framnäs.Vi lägger gemensamt 500.000 kr för att detaljstudera och utreda marknadsförutsättningarna. Jag har jobbat parallelt med detta och evenemangshallen. Då kanske vissa förstår att jag agerat som jag gjort.Ansvar för helheten kräver mer. Alliansen har inget ansvar och vet att de inte kommer att komma till makten i Lidköping på många år. De agerar som om de hade pengar de inte har. Bosse Eliasson i Vänstern brukar säga till mig att "du skall inte hetsa upp dig på att alliansen är oseriösa det är liksom oppositionens rätt"". Kanske det,, men någon måtta får det vara. Moderaterna tillhör ju eliten i samhället. Kan de agera hur som helst?..ler Dagen efter tycker jag fortfarande att Arn filmen var bra. Skall gå och se den igen i mellandagarna. Träffade ju skådespelarna,,Här kommer jag o Gustav Skarsgård. Pappa Stellan Skarsgård hade med sig sin nya kvinna Megan Everett. I bakgrunden "Arn" själv. Glenn Frost tog med sig hästen in på biografen. Första gången det vart en häst inne på Grand i Skara..ler.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Vill bara, i all enkelhet, önska en God Jul och ett Gott Nytt År. Har full förståelse för att stora projekt behöver tid för planering. Särskilt i Lidköpings gynnsamma fall där vi växer och där många initiativ kräver samordning och helhetssyn. Det är lätt att, som "Nisse" bli otålig och tycka att "ingenting händer". Har själv kännt av syndromet. Blev något luttrad av statistik kring ansökningarna till Boverket, som visar att genomsnittlig tid för byggprojekt uppgår till 10 år från "start till mål".
Tack för din positiva resencion av "Arn-filmen". Kontakta mig så vill jag se dig som gäst i Folkan inklusive popcorn och en dricka. Om detta bryter mot någon regel vad avser otillbörlig förmån ska du givetvis avstå erbjudandet. Välkommen.

Agne Gustafsson - 20 december 2007 00:00

Känner jag dig rätt så blir det väl som vanligt med dina storslagna planer. D.v.s. INGENTING!

Nisse - 19 december 2007 00:00