Bloggmeny

Att prata utan att veta vad man säger.

tisdag, 22 juni 2010 08:31, Politik

Den avgående politikern i Lidköping oppositionsrådet Carin Lexmon har varit det i tolv år. Lätt och förstå att det varit så efter gårdagens kommunfullmäktigedebatt. En person som inte vet vad hon säger har ingen plats i kommunfullmäktige och det skall bli skönt att slippa spektaklet i kommunfullmäktige i framtiden. Man kan höra på Radio Lidköpings sändningar från Kommunfullmäktige hur hon säger en sak för att senare påstå att det har jag inte sagt... Moderaternas nye ledare Bertil Jonsson framstod som en bra och tydlig ledare,saklig och påläst, representant för högerns åsikter visserligen men ändå korrekt. Politikens olika åsikter måste kunna ställas emot varandra utan att gå under bältet eller att ljuga sig fram som Lexmon gjort under sin tid. Verklighetsuppfattning är A och O i politiken, har man inte det har man inget i politiken att göra. Jag har fått frågor hur jag tror det blir med att samarbeta med Bertil Jonsson.(Eftersom han uppfattas som svår)Mitt svar var redan i våras att det blir inga problem.För min del är det självklart att det blir Bertil,om han nu vill bli oppositionsråd,det ryktas om att han bara ställer upp vid en valseger för alliansen. Annars skall det bli Annika Håkansson som gjort rekordsnabb karriär och mer eller mindre hämtats från gatan in i politiken. Hur det nu blir med detta vet vi svaret på om några månader.Att alliansen i Lidköping går ut med fyra (4) kommunalrådskandidater verkar inte så smart men så är det. I fredagskväll hade vi invigning av det nya utbildningsstallet och körhallen på Axevalla. Vi kom på det roligaste invigningssättet jag varit med om.På bandet fäste vi morötter som en ponny fick äta av.Han bet lätt av både band och morötter så det blev perfekt klippt..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*