Bloggmeny

Åter I Lidköping

torsdag, 22 juni 2006 00:00, Politik

Hej igen. Skulle ha skrivit innan jag stack till Göteborg igår men Mårten hade inte gett mej de nya inlogguppgifterna. Det har hänt mycket..Fast det är bra....då har jag lite att skriva om under midsommarhelgen,,, Vi hade Kommunstyrelsen traditionsenliga möte på Läckö i tisdags och på e.m träffade vi Näringslivskommitten med Rolf Hermansson som ordförande. På kvällen startade min häst på Axevalla...Rysningen blev femma efter galopp...mycket bra...vinner snart.... Onsdag morron var en Göteborgsdag..Började med ett möte på Redareföreningen med Vänerns Näringslivsråd. Sedan gick jag bort till Hammarplasts Göteborgskontor där vi hade bolagsstämma med CIEL. Deltagarna från Stockholm var sena så jag fick snabbt åka vidare till Mölnlycke och en 24 timmars möte med West Sweden.Göran Johansson KS ordförande i Göteborg är ordförande och konferensen var mycket givande. Torsdag morron fortsatt möte med West Sweden som är de västsvenska kommunernas EU organisation och jag är med i styrelsen.Kl 10 bröt jag upp och åkte till Mariestad där Kommunförbundet Skaraborg hade möte.Mariestad invigde sitt nya kommunhus och kl 13 när jag kom fram så hade vi möte med Skaraborgsamverkan,,,Turismsamverkan var det viktigaste ämnet. I bilen sitter man mest o pratar telefon och lyssnar på musik,,,jaa givetivs så återkommer jag med alla intresanta sakfrågor.Skall försöka få in bilder här nu,sen skall sidan utvecklas....The Politicians skall in,,,ni skall få lyssna på oss..My world,,kommer att bli min internationella sida.med vänner över hela världen vill de gärna förstå också. Iallafall så hoppas jag att Midsommaraftonen bli regnfri efter kl 13.....Annars blir det ingen spelning för oss i Örthagsparken....Vi planerar att börja kl 14.30 och spelar även efter det traditionella firandet. Förra året kom det 1800.....utan regn så skall vi göra om det minst....


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*