Bloggmeny

Art studios..mm mm

tisdag, 27 november 2007 00:45, Politik

På förmiddagen besökte vi Keskemeth Art studio. En världsledande plats för kompetens utveckling och lärande inom glas o keramik. Vi kan mycket väl göra om detta i Lidköping. Vi har dessutom många fler idéer hur vi skall utveckla Lidköping som keramiskt center,,så detta skall bli intressant att få förverkliga. En bra förmiddag där mina förväntningar på besöket uppnåddes. På eftermiddagen besökte vi först den skola som samarbetar med Rudenschöldsskolan i Lidköping + att de har en elev från Lidköping där.och sedan den sköterske skola som förra året sände 15 elever till Lidköping för utbildning o praktik. Samarbetet med Ungrarna flyter på jättebra och det är trevligt att samarbeta med någon som vill. Lärare på sköterskeskolan. Jag träffade dessa lärare när de besökte Lidköping förra året.Man har nu fått förlängt i 2 år inom EU,s Da Vinci program.De kommer tillbaka nästa år.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Hej Kjell!

Skaffa kontakter med fler länder. Skicka elever och ta emot elever från andra kulturer som utbytesbesökare under någon vecka eller två, till och från vår kommun. På detta sätt slipper vi garanterat på sikt invandrarfientlighet.
Vi har ju det redan, om det inte upphört, ett sådant med de nordiska länderna. Fungerade utmärkt runt milleniumskiftet då jag var med. Bodde i stugor på Sommarlands camping. I varje stuga delades de upp så att en elev från varje nordiskt land bodde tillsammans. Nu pratar jag om ungdom och inte keramik, men det är en bra början. Känner bokstavspanik och slutar här. Ha det fortsatt bra. // Dan, tjatig som f*n.

Dan Lindahl - 27 november 2007 00:00